Nair

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme


  • ID Nair L

Proffs


Intressen: Hej jag heter Nair Lima och bor i Göteborg.Jag har jobbat som modell och statister. Mitt första jobb som modell fick jag i Boston där jag jobbade för John Cassablanca Modelling Agency och här i Sverige har jag arbetad för Sverige Television som statist för filem Cockpit och serien Mollanders.

Interests: Hello my name is Nair Lima and I live in Gothenburg.I have been working as modelling and acting for a while.My very first jobb was with the MTM-Modelling and Talent Management Agency in Boston.My first jobb was I got to be the face for grand opening for RIT AID Store for Mabeline and Collgate.  


Meriter: MTM-Modelling and Talent Management Agency

Merits: MTM-Modelling and Talent Management Agency


Längd: 175cm

Vikt: 66kg

Bli modell genom New Talent

Sveriges nya modell-portal för modeller och klienter

New Talent har varit verksamma sedan 2013 och arbetar ständigt för att förnya oss. Funderar du på att bli modell, men vet inte hur? New Talent hjälper dig att uppnå dina drömmar.

 

Vem som helst kan bli modell hos oss på New Talent, vi riktar oss mot alla åldrar och utseenden! Vi är ingen traditionell modellagenturer med stadgade standardmåttet eller BMI-krav, vi värderar din unika karisma och talang högst av allt. Vi är det självklara valet för dig som vill jobba med en modern och nytänkande modellagentur på nätet!