Hem
in english, please!
     Hem | Om NeWTalent | Kontakt | Tidigare uppdrag

Ruth
Kategori/Category: Bubblare/Aspirants
Längd/Length 163 cm
Vikt/Weight: 58 kg
Hårfärg/Haircolour: Rött/Red
Ögonfärg/Eyecolour: Bruna/Brown
Klädstorlek/Clothing size: S
Skostorlek/Shoesize: 37
BH-Storlek/Brasize: 75E
Kragstorlek/Size in collars: 0
Bystomkr/Bust: 90 cm
Midja/Waist: 64 cm
Höft/Hip: 85 cm
Stuss/Bottom: 107 cm
Benlängd/Leg measure: 73 cm
Intressen: På fritiden tycker jag om att fota och använder mig gärna av Photoshop. Andra fotograferar mig också på fritiden, det tycker jag om starkt och det är bland de roligaste sakerna jag vet. Med fyra dagar i veckan balanserar jag mina studier med träning: gymmet, basket och dansar i en dansgrupp som heter Transformers i Haga.
Meriter: Jag deltog nyligen i en tävling som hette Klädotekets Fashion Re-maker och det utvecklade mina kunskaper inom mode och mode-branschvärlden.
Jag studerar Mode-design och Textil i burgårdensgymnasium vilket har givit mig erfarenheten av backstage när man är både designer och modell för andra under samma catwalk.
Rapportera som olämpligt innehåll (IP loggas)Proffsmodeller Barnmodeller Talanger
Tel:031 - 85 72 32
Fax:031 - 85 72 33
E-mail:info@newtalent.se
Copyright © 2012 NewTalent Model & Casting. Alla rättigheter är reserverade.

Information på denna sida, inkluderande, men ej begränsat till, text, bilder, ljud, är upphovsrättsskyddat material enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, och får ej återges, överföras, distribueras eller sparas utan skriftligt medgivande från Mäklarjouren.

Rättsliga åtgärder enligt 7 kap samma lag vidtages mot dem som bryter mot upphovsrätten, medförande skadestånd, böter eller fängelsestraff.