Om oss

NewTalent 

Vi är en växande modellagentur. Tack vare proffsiga modeller och konkurrenskraftiga priser har vi redan jobbat med respektabla uppdragsgivare.


Vår filosofi
Vi har inga fysiska agenturer utan använder Internet som medium. Mindre administration och lägre kostnad för alla involverade.

Vad?
Förutom att vi har modeller erbjuder vi följande:
- Modevisningar för butiker
- Portfoliofotografering
- Kurser
Med mera..


Hur?
Endast registrerade kan se uppladdade modeller. När ni hittat en modell kan ni sedan kontakta NewTalent om vilken modell ni är intresserade av. Vi kommer att hjälpa er komma i kontakt med denna modell.

Varför?
Då ni sett våra modeller och priser är vi övertygade om att ni kommer välja oss. Tillsammans kan vi hitta den modell ni söker.
Vill du veta mer? Tveka inte om att kontakta oss.Bli modell genom New Talent

Sveriges nya modell-portal för modeller och klienter

New Talent har varit verksamma sedan 2013 och arbetar ständigt för att förnya oss. Funderar du på att bli modell, men vet inte hur? New Talent hjälper dig att uppnå dina drömmar.

 

Vem som helst kan bli modell hos oss på New Talent, vi riktar oss mot alla åldrar och utseenden! Vi är ingen traditionell modellagenturer med stadgade standardmåttet eller BMI-krav, vi värderar din unika karisma och talang högst av allt. Vi är det självklara valet för dig som vill jobba med en modern och nytänkande modellagentur på nätet!