Claudio

  • Claudio

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme


  • ID Claudio G

Aspirant


Jag har alltid viljat bli modell. Tycker att det är roligt att ta kort och att stå framför en kamera en nog det jag gör varje dag. Jag gör det inte bara för att det är kul utan för att jag gillar att bli fotograferad och sedan visa upp bilder osv. När jag ser bilder på barn ex. Lindex så blir jag glad och intresserad. Önskar att det var jag som stod där och blev fotograferad. Det brukar vara mycket modell program på tv osv men det är alltid tjejer som får vara med. Andreas Wijk är en känd bloggare och modell. Har skrivit i hans blogg att han borde göra ett program där killar kunde söka in. Detta är en chans som jag faktiskt letat efter och får väl hoppas på det bästa!

Om jag fick chansen att bli modell skulle det vara en stor chans. Gör varenda uppdrag jag skulle få.


Längd: 165cm

Vikt: 40kg

Bli modell genom New Talent

Sveriges nya modell-portal för modeller och klienter

New Talent har varit verksamma sedan 2013 och arbetar ständigt för att förnya oss. Funderar du på att bli modell, men vet inte hur? New Talent hjälper dig att uppnå dina drömmar.

 

Vem som helst kan bli modell hos oss på New Talent, vi riktar oss mot alla åldrar och utseenden! Vi är ingen traditionell modellagenturer med stadgade standardmåttet eller BMI-krav, vi värderar din unika karisma och talang högst av allt. Vi är det självklara valet för dig som vill jobba med en modern och nytänkande modellagentur på nätet!